måndag 23 maj 2011

Andra dagar

Idag var det allt segt att åka till träningen. Var inte alls pepp, kände mig slö och ville egentligen bara stanna hemma och ta det lugnt, och provköra v50:n som vi kanske ska köpa (mamma bucklade den andra). Och då skulle jag ändå gå på veckans boxpass, favoriten!
Men då är det ju så här mina kära läsare att det är precis då när man känner så, som man visar styrka genom att gå ändå! (Känner att det blev lite rim där)
Jag brukar intala mig själv att om jag går i alla fall nu, trots att det känns segt, så kommer träningen ge mig ännu mer och nästa gång kommer det kännas lättare. Det funkar ibland. Idag funkade det och det var lika kul som vanligt förstås. Jag var med en tjej som jag inte känner, men som jag var med en annan gång när jag gick dit själv. Och efteråt kände jag mig extra duktig för att jag tog mig dit.

På lördag ska jag provrida en häst. Isabell ska följa med. Jag är jättejätteförväntansfull och helt sprallig. Men jag vågar inte hoppas för mycket.

1 kommentar:

  1. hej! Hur du sätter ett copyright tecken på bilderna är lätt. Det finns massor utav olika bildredigeringsprogram som du kan fixa din bilder. T.e.x. http://www.picnik.com/

    Om du vill ha högerklicks skydd så kan du kolla på designadinblogg.se för jag är inte säker på hur man gör. Men jag vet att det finns där. :)

    Tack, desamma. ;)

    SvaraRadera